Fri fragt v/køb over 499 dkk 15 dages returret Levering 1-3 hverdage Gratis afhentning på klinik

Hund

VetPlanet Dyrlægerne har fundet de bedste produkter til din hund. Se vores brede udvalg af hundefoder og tilbehør til hunde. Vi rådgiver gerne om det rigtige valg til din hund.

130 produkter

De bedste produkter til din hund 

En hund er meget mere end blot et kæledyr, den kaldes menneskets bedste ven, og er en underholdende legekammerat, en trofast følgesvend, og en stor del af familien. De flest hundeejere vil gerne give deres hund de bedste produkter, og det kan VetPlanet hjælpe med. Hvad end du har behov for produkter til din nye hundehvalp eller din trofaste følgesvend gennem mange år, så har vi produkterne til netop din hund. 

VetPlanet dyrlægerne har nøje udvalgt et varieret sortiment af gode produkter til din hund, så den har alt hvad den har brug for, til et dejligt hundeliv. Vi tilbyder en bred vifte af forskellige produkter til hunde, herunder hundefoder og diæter, kosttilskud og plejemidler, legetøj samt godbidder. 

Forskellige produkter til forskellige hunde 

Der findes et utal af forskellige hunderacer og dermed størrelser, adfærd og behov. VetPlanet dyrlægerne har sørget for at vi kan tilbyde både basis- og specialprodukter til hunde, og vi rådgiver gerne om det helt rette valg til din hund.  

Ved at give din hund hundefoder, kosttilskud og godbidder tilpasset netop din hunds behov, har betydning for dens generelle sundhed og velvære. 

Der er selvfølgelig forskel på hvilke produkter en hund har brug for, alt efter om det er en hundehvalp, en voksen hund eller en gammel hund. Det er vigtigt at købe de produkter der er tilpasset din hunds alder, størrelse og eventuelt race, for at sikre den de bedste betingelser for et godt hundeliv. 

Husk at pleje og lege med din hund 

Forskellige hunde har forskellige aktivitetsniveau, men fælles for alle hunde er det, at de på den ene eller anden måde i større eller mindre omfang skal aktiveres og stimuleres i løbet af dagen. Derfor er det uundværligt at have legetøj til hunden. Vi tilbyder en bred pallette af forskellige typer legetøj til din hund. 

Derudover er det vigtigt, at du tager dig tid til at pleje din hund. Ved at holde din hund velplejet, mindsker du risikoen for lus og lopper i pelsen samt infektioner. Derfor har vi et bredt udvalg af tilbehør til din hund, blandt andet forskellige børster, negletænger samt flåt- og loppebehanling, men også praktiske produkter såsom hundelygter og -reflekser samt hundeseler. 

Hos Vetplanet står vi klar til at hjælpe dig med at finde de helt rette produkter til din hund.