Fri fragt v/køb over 499 dkk 15 dages returret Levering 1-3 hverdage Gratis afhentning på klinik

Canosan

Det er ikke nogen hemmelighed, at problemer med helbredet ofte følger med alderen. Det gælder ikke blot mennesker, men også hunde og katte. Rigtig mange ældre hunde døjer med stive og ømme led – ja faktisk har de fleste hunde over fem år begyndende ledproblemer. Ligeledes har katte i stigende grad tendens til ledproblemer, fordi de efterhånden opnår en ganske høj levealder. Derfor kan du med fordel give din hund eller kat kosttilskud fra Canosan, som forebygger og hjælper mod problemer, der kan opstå med alderen.

Kosttilskud fra Canosan fås som tyggetabletter og i form af pellets, og de kan derfor enten gives som en godbid eller blandes i foderet. Hos VetPlanet finder du foruden kosttilskud fra Canosan altid et stort udvalg af både led diæter til katte og led diæter til hunde.

Ledproblemer hos hunde og katte

Ledproblemer hos hunde og katte opstår ofte på grund af alderdom, men de kan også komme af overvægt eller skader. Selvom du ikke kan trylle dit kæledyr yngre, er der heldigvis meget, du som ejer kan gøre for at holde problemerne på afstand. Du kan blandt andet sørge for, at din hund eller kat får det rette foder til dens behov samt masser af motion, så leddene holdes i gang. Desuden kan du med fordel anvende kosttilskud til din hund eller kat fra Canosan, som styrker og vedligeholder muskler og led og hjælper med at holde din firbenede ven aktiv længst muligt. 

Køb kosttilskud fra Canosan hos VetPlanet

Hos VetPlanet finder du kosttilskud fra Canosan, som modvirker ledproblemer og sikrer høj livskvalitet. Når du køber Canosan tyggetabletter eller pellets til din hund eller kat hos VetPlanet, er du ikke bare sikret en god, men også tryg handel. Vi har mere end 30 års erfaring i dyrlægebranchen, og alle vores produkter er nøje udvalgte af vores egne dyrlæger med henblik på høj kvalitet og dokumenteret effekt. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 71 16 01 01 eller gennem vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål eller brug for råd eller vejledning.