Fri fragt v/køb over 499 dkk 15 dages returret Levering 1-3 hverdage Gratis afhentning på klinik

Canosan tyggetabletter og pellets

Det er ikke nogen hemmelighed, at problemer med helbredet ofte følger med alderen. Det gælder ikke blot mennesker, men også hunde og katte. Rigtig mange ældre hunde døjer med stive og ømme led – ja, faktisk har de fleste hunde over fem år begyndende ledproblemer. Ligeledes har katte i stigende grad tendens til ledproblemer, fordi de efterhånden opnår en ganske høj levealder. Derfor kan du med fordel give din hund eller kat kosttilskud fra Canosan, som forebygger og hjælper mod problemer, der kan opstå med alderen.

Historien bag Canosan

Canosan er udviklet af Boehringer Ingelheim og baseret på ekstrakt fra den grønlæbede musling (Perna canaliculus) fra New Zealand. Produktet indeholder GlycOmega-PLUS, et patenteret ekstrakt med omega-3-fedtsyrer og chondroitinsulfat, der støtter sunde led og muskler hos hunde og katte. Kliniske studier bekræfter Canosans effektivitet i at reducere inflammation og forbedre mobiliteten. Med både tyggetabletter og pellets er Canosan et kvalitetskosttilskud, der hjælper kæledyr med at bevare livskvaliteten og forblive aktive.
Hvorfor vælge Canosan til din hund eller kat?
Canosan er udviklet til at støtte led og muskler hos både hunde og katte. Kosttilskuddet indeholder ekstrakt fra den grønlæbede musling (Perna canaliculus), som naturligt hjælper med at reducere inflammation og støtte led- og muskelfunktion. Desuden hjælper kosttilskud fra Canosan med at forebygge og lindre symptomer på ledproblemer, såsom slidgigt, stive led og bevægelsesbesvær, hvilket sikrer din firbenede ven en højere livskvalitet og mobilitet.

Canosan fås i to produkttyper
Tyggetabletter: Kan gives som en godbid og er velsmagende for både hunde og katte. Hos Vetplanet forhandler vi tyggetabletter til både hund og kat.
Pellets: Hvis din hun er skeptisk overfor tyggetabletter, kan du købe pellets. Pellets Canosan hund blandes i foderet, så din hund slet ikke bemærker kosttilskuddet. Nemt og behageligt for både kæledyr og ejer.

Ledproblemer hos hunde og katte

Ledproblemer hos hunde og katte opstår ofte på grund af alderdom, men de kan også komme af overvægt eller skader. Selvom du ikke kan trylle dit kæledyr yngre, er der heldigvis meget, du som ejer kan gøre for at holde problemerne på afstand. Du kan blandt andet sørge for, at din hund eller kat får det rette foder til dens behov samt masser af motion, så leddene holdes i gang. Desuden kan du med fordel anvende kosttilskud til din hund eller kat fra Canosan, som styrker og vedligeholder muskler og led og hjælper med at holde din firbenede ven aktiv længst muligt.

Du kan læse mere om ledproblemer hos dit kæledyr i vores omfattende leksikon.

Køb Kosttilskud fra Canosan hos VetPlanet

Hos VetPlanet finder du kosttilskud fra Canosan, som modvirker ledproblemer og sikrer høj livskvalitet. Når du køber Canosan hund tyggetabletter eller pellets hos VetPlanet, er du ikke bare sikret en god, men også tryg handel. Vi har mere end 30 års erfaring i dyrlægebranchen, og alle vores produkter er nøje udvalgt af vores egne dyrlæger med henblik på høj kvalitet og dokumenteret effekt.
Hvis du har spørgsmål eller brug for råd og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 71 16 01 01 eller gennem vores kontaktformular. Lad os hjælpe dig med at sikre, at dit kæledyr kan leve et sundt og aktivt liv med Canosan!