Fri fragt v/køb over 499 dkk 15 dages returret Levering 1-3 hverdage Gratis afhentning på klinik

Kattefoder og diæter

Server det bedste kattefoder for din kat. Her på siden tilbyder vi det bedste kattemad af høj kvalitet, som giver næring til din kat. Vi har foder til alle typer af katte uanset race og størrelse. 

57 produkter

Stort udvalg af kattefoder

Vil du gerne sikre din søde kats helbred og velvære, kan du forkæle den med sunde, velsmagende måltider. Når du skal vælge foder til din kat, bør du først og fremmest kigge efter foder, som passer til kattens alder. Er din kat under et år, skal du gå efter killingefoder, mens katte over 8 år har behov for seniorfoder. Desuden bør du vælge foder, der passer til netop din kats behov. Er den for eksempel overvægtig, finder du slankefoder til katte, som indeholder mindre fedt og færre kalorier end almindeligt voksenfoder. Lider den af foderallergi, finder du også et stort udvalg af allergivenligt kattefoder.

Der findes efterhånden enormt meget forskelligt kattefoder, og det kan derfor godt være svært at vælge det helt rigtige. Hos VetPlanet finder du et stort udvalg af kvalitetsfoder til katte fra anerkendte mærker såsom Hill’s, SPECIFIC, Royal Canin og VetPro. Alle vores produkter er nøje udvalgte og anbefalede af vores egne dyrlæger med mere end 30 års erfaring.

Foder til katte i alle aldre

Kattefoder indeholder en sammensætning af blandt andet protein, fedt, kulhydrater, vitaminer og mineraler. Katte er især afhængige af protein, der stammer fra kød, da de ikke selv danner vigtige proteinstoffer. Mængden af næring i kattefoder varierer utroligt meget, da katte har meget forskellige næringsbehov alt efter hvilket livstrin, de befinder sig på. For eksempel har killinger brug for mere protein end voksne katte. Det er derfor vigtigt at vælge det korrekte foder til din kats alder.

Killingefoder

Killinger vokser utroligt hurtigt. Derfor har de behov for foder, der indeholder den optimale næring og understøtter kroppens naturlige udvikling og vækst. Killingefoder indeholder en helt særlig sammensætning af protein, fedt, kulhydrater, vitaminer og mineraler. Det anbefales, at du anvender killingefoder, indtil din killing er cirka 90% færdigudviklet. Det er som regel, når killingen er et sted mellem 6 og 12 måneder alt efter størrelse og race. Du finder hele vores udvalg af killingefoder her.

Voksenfoder

Når din kat er mellem 6 og 12 måneder, begynder dens foderbehov at ændre sig i takt med at kroppen bliver færdigudviklet. Voksne katte har ikke brug for lige så meget energi som killinger. Katte, som er steriliserede eller kastrerede, har desuden tendens til overvægt. Derfor er det nødvendigt, at din voksne kat får sundt og nærende voksenfoder, der passer til dens behov, samt at du følger foderanvisningen på pakken, således at den ikke spiser for meget. Du finder voksenfoder til katte lige her.

Seniorfoder

Katte betegnes som seniorer, når de når en alder på omkring 7-8 år. Når din kat når denne alder, ændrer dens foderbehov sig igen, og den har nu bedst af at spise seniorfoder. Seniorfoder til katte tager nemlig højde for kattens høje alder og helbred, og det indeholder blandt andet letfordøjeligt protein, en justeret fedtmængde, flere fibre og en justeret mængde af vitaminer og mineraler. Det er alt sammen med til at sikre kattens velvære og styrke immunforsvaret. Du finder et stort udvalg af seniorfoder til katte her.

Køb kattefoder i høj kvalitet hos VetPlanet

Hos VetPlanet finder du et stort udvalg af velsmagende kattefoder til katte i alle aldre samt katte med behov for en særlig diæt heriblandt slankefoder, allergivenligt foder, led diæter og tanddiæter. Desuden finder du både kosttilskud og plejemidler til din kat hos os. Alle produkterne i vores store sortiment til katte er nøje udvalgte med henblik på kvalitet. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70 16 01 01 eller gennem vores kontaktformular. Vi sidder altid klar til at hjælpe og vejlede, så du er sikret det helt rette foder til din kat.