Fri fragt v/køb over 499 dkk 15 dages returret Levering 1-3 hverdage Gratis afhentning på klinik

Killingefoder

En lille killing, der hele tiden vokser og udvikler sig, har brug for en helt særlig sammensætning af næringsstoffer. Blandt andet har den brug for mere protein og energi end en fuldvoksen kat. Derfor er det vigtigt, at den får det rette killingefoder, der understøtter dens vækst og udvikling, så den får en god og sund start på livet.

Vil du gerne give din killing de optimale vilkår for at vokse sig stor og stærk, bør du vælge killingefoder af høj kvalitet. Hos VetPlanet finder du et stort udvalg af kvalitetsfoder til killinger fra kendte mærker heriblandt VetPro, Hill’s og SPECIFIC. Når du køber foder hos os, er du sikker på at gøre en god og tryg handel. Vi forhandler nemlig kun produkter, der er udvalgte af vores egne, erfarne dyrlæger.

Hvordan skal kattekillinger fodres?

Små kattekillinger har masser af energi, og de har brug for den helt rette mængde næringsstoffer for at opnå en sund vækst. Indtil killingen er 3-4 uger, vil den som regel få mælk fra sin mor. Derefter skal den langsomt vænne sig til fast føde, og når den er et par måneder gammel, vil den kun spise killingefoder.

Det er meget forskelligt fra killing til killing, hvordan og hvor ofte den skal fodres. Dog har mange killinger bedst af at spise mange små måltider frem for få store. Når du fodrer din killing, skal du være forsigtig med ikke at give den for meget mad, da dens daglige energibehov ikke bør overskrides. Især når du hælder tørfoder op, skal du være opmærksom på ikke at overdosere, da tørfoder indeholder en del kalorier. Når killingen er cirka 90% udviklet – som regel når den er et sted mellem 6-12 måneder alt efter størrelse og race – kan du skifte til voksenfoder.

Køb killingefoder af høj kvalitet hos VetPlanet

Når du køber killingefoder hos VetPlanet, er du sikker på at gøre en god og ikke mindst tryg handel. Vi har over 30 års erfaring i dyrlægebranchen, og alle vores foderprodukter til killinger og katte er nøje udvalgte med henblik på kvalitet. Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning til at vælge det rette foder til din killing, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gør du enten ved at ringe på tlf. 70 16 01 01 eller ved at skrive til os gennem vores kontaktformular. Du kan desuden blive meget klogere på din lille, firbenede ven i vores store katteleksikon.