Fri fragt v/køb over 499 dkk 15 dages returret Levering 1-3 hverdage Gratis afhentning på klinik

Kosttilskud og plejemidler til hunde

Uanset om din hund er hvalp, voksen eller seniorhund kan kosttilskud og plejemidler til hunde bidrage til at styrke din hunds velbefindende. Kosttilskud og plejemidler til hunde kan for eksempel styrke hundens immunforsvar, give en skinnende pels eller lindre mere alvorlige lidelser.

44 produkter

Kosttilskud til hunde

Du har helt sikkert hørt mantraen, om hvor vigtigt det er, at du husker at spise din daglige vitaminpille. Kosttilskud har i mange år været benyttet af mennesker for at optimere sundhed, velvære og  trivsel. Mange er dog ikke klar over, at hunde faktisk også kan have behov for kosttilskud. Der findes efterhånden et stort udvalg af kosttilskud til hunde med rigtig mange fordele og anvendelsesmuligheder. Blandt andet kan kosttilskud til hunde hjælpe med at vedligeholde eller forbedre hundens sundhed, sørge for at hunden holder sig aktiv samt lindre visse lidelser.

Næste gang du er på jagt efter nye multivitaminer, kan du med fordel også se dig om efter kosttilskud til din pelsede ven. Hos VetPlanet finder du et stort udvalg af kosttilskud og plejemidler til hunde i alle aldre og størrelser. Alle vores produkter er nøje udvalgte og anbefalede af vores erfarne dyrlæger. Du er derfor sikker på at gøre en tryg handel, når du køber kosttilskud til din hund hos os.

Hvorfor skal du give din hund kosttilskud?

Der er rigtig mange gode grunde til, hvorfor du bør give din hund kosttilskud. Med kosttilskud sikrer du, at din hund får dækket sit daglige behov for næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Samtidig finder du et stort udvalg af kosttilskud, der kan hjælpe mod forskellige problemer blandt hunde. Du finder blandt andet kosttilskud til ældre hunde med muskel- og ledproblemer, der blandt andet har en styrkende og vedligeholdende effekt på hundens led, så den kan forblive aktiv. Du finder også kosttilskud til allergiramte hunde, der hjælper med at dæmpe kløe og modvirke hårtab samt kosttilskud mod mave-tarmproblemer, der hjælper med at lindre symptomer såsom tynd mave og forstoppelse. Desuden finder du beroligende kosttilskud til stressede eller utrygge hunde, som med fordel kan anvendes ved eksempelvis dyrlægebesøg, transport eller flytning samt under tordenvejr eller fyrværkeri. Hvis din hund er sund og rask, kan du anvende kosttilskud for at styrke hundens immunforsvar samt sikre, at din hund får dækket sit daglige vitamin- og mineralbehov.

Plejemidler til din hund

Kosttilskud alene er ikke nok til at sikre, at din hund trives. Nej det er blandt andet også vigtigt, at du tager dig tid til at pleje din hund. Holder du din hund ren og velplejet, minimerer du nemlig risikoen for lus og lopper i pelsen samt infektioner. Når du plejer din hund, er du desuden med til at sikre, at den føler sig godt tilpas. Det er derfor en god ide at have plejemidler til hunde parat såsom hundeshampoo, ørerens, potevoks, tandpasta og øjendråber.

Køb kosttilskud til hunde hos VetPlanet

Vil du gerne hjælpe din hund med at holde pelsen sund og skinnende, ledende smurte og stærke og humør samt energiniveau oppe, kan du med fordel købe kosttilskud til din hund. Når du giver din hund det rette kosttilskud samt tager dig tid til at nusse og pleje den, får du ikke blot en masse kærlighed retur, du sikrer også, at din hund holder sig sund og aktiv, så i kan blive ved med at skabe gode minder sammen i mange år. Hos VetPlanet finder du et stort udvalg af kosttilskud og plejemidler til hunde i alle aldre og størrelser samt kosttilskud mod forskellige problemer. Vi har mere end 30 års erfaring inden for dyrlægebranchen, og vores sortiment består udelukkende af produkter af høj kvalitet, vi selv står inde for. Hvis du har spørgsmål, eller brug for hjælp til valg af kosttilskud eller plejemidler til din hund, er du meget velkommen til at ringe til os på tlf. 70 16 01 01 eller skrive til os gennem vores kontaktformular.