Fri fragt v/køb over 499 dkk 15 dages returret Levering 1-3 hverdage Gratis afhentning på klinik

Aptus

VetPlanet dyrlægerne forhandler plejeprodukter til hunde og katte fra APTUS. APTUS er en helseserie til hunde og katte, der anbefales af dyrlæger. Sundhed og trivsel hos hunde og  katte hænger sammen. Med plejeprodukter fra APTUS  giver du din hund eller kat den pleje og omsorg, den behøver og fortjener. Find blandt andet fodertilskud og plejeprodukter fra APTUS.

1 produkter

Aptus 

Aptus er et finsk mærke, som udvikler produkter inden for sundhedspleje af både hunde og katte. Mærket har eksisteret siden 1980’erne og er en del af medicinalvirksomheden Orion Pharma, der har mere end 100 års erfaring med fremstilling af lægemidler og aktive lægemiddelingredienser til både mennesker og dyr.

Hos VetPlanet finder du produkter fra Aptus til pleje af din bedste ven heriblandt vitaminer, mundhygiejneprodukter, øjendråber og godbidder.

Aptus mundhygiejneprodukter

God mundhygiejne er lige så vigtigt hos hunde, som det er hos mennesker. Hunde kan nemlig også døje med dårlig ånde, plak og tandsten. For at beskytte din bedste ven mod ubehagelige tand- og mundsygdomme – og for at undgå dyre ture til tandlægen – er det vigtigt, at du sørger for at passe godt på dit kæledyrs bisser. Til det formål kan du for eksempel anvende Aptus Bucadog pasta, som er en enzympasta til hunde, der bekæmper både plak og dårlig ånde eller Aptus Bucadog tyggelapper, der forebygger tandsten hos små hunde. 

Aptus vitaminer

Du har sandsynligvis hørt smørren om, hvor fantastiske multivitaminer er utallige gange. Uanset om du religiøst skyller en vitaminpille ned med et glas juice hver morgen, eller om glasset med vitaminerne står og samler støv på øverste hylde i køkkenet, er det vigtigt at sørge for, at din pelsklædte ven får dækket sit daglige vitaminbehov. Det er nemlig ikke sikkert, at dyrets foder indeholder den rette mængde vitaminer og mineraler til hundens størrelse og behov. Ligesom hos mennesker gælder det om at sikre, at de firbenede væsner spiser en sund og varieret kost for at undgå vitaminmangel. Du kan med fordel give dine dyr et vitamintilskud fra Aptus som for eksempel Aptus Multidog, der indeholder halvdelen af din hunds daglige vitamin- og mineralbehov som indeholder specielt sammensatte vitaminer og aminosyrer med henblik på at styrke hud, pels og negle.

Køb produkter fra Aptus hos VetPlanet

Hos VetPlanet finder du produkter fra Aptus, der har til formål at styrke dit kæledyrs sundhed og trivsel. Alle vores produkter er nøje udvalgt af egne dyrlæger med mere end 30 års erfaring. Du er altså sikker på at gøre en tryg handel, når du køber produkter fra Aptus til din hund eller kat hos os. Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 16 01 01 eller ved at skrive til os gennem vores kontaktformular.