Fri fragt v/køb over 499 dkk 15 dages returret Levering 1-3 hverdage Gratis afhentning på klinik

Kornfrit foder

Hundefoder uden korn har et højt proteinindhold og indeholder ofte så få ingredienser som muligt. Det gør kornfrit hundefoder til allergivenlig hundemad og godt hundefoder til hunde med ledproblemer eller overvægt. VetPlanet dyrlægerne har valgt hundefoder uden korn, som indeholder naturlige produkter og energikilder. Vælg mellem kornfrit hundefoder til hvalpe eller voksne hunde.

11 produkter

Kornfrit hundefoder

Der findes efterhånden rigtig meget forskelligt hundefoder, og det kan derfor være svært at finde det helt rette foder til din vovse. De seneste år er der især opstået en stigende interesse for kornfrit hundefoder. Kornfrit hundefoder har et højt kødindhold, og så indeholder det ingredienser, hunden ville spise i naturen heriblandt grøntsager og frugt. Desuden finder du kornfrit foder, der ikke indeholder hverken kemikalier, tilsætningsstoffer eller præserveringsmidler. Derfor kan kornfrit foder være et godt valg, når du skal vælge sundt og nærende foder til din hund.

Hos VetPlanet finder du et stort sortiment af kornfrit hundefoder fra blandt andet Virbac. Du finder desuden kornfrit foder, som er specielt udviklet til hunde, der lider af overvægt, ledproblemer, allergi eller mave-tarmproblemer.

Fordele ved kornfrit hundefoder

Der er rigtig mange fordele ved at vælge kornfrit hundefoder, næste gang du skal fylde madskålen op. For det første indeholder kornfrit foder en masse gode og sunde ingredienser samt alle de næringsstoffer, din hund har brug for. Kornfrit hundefoder har ofte et højt indhold af kød fra vildtlevende dyr såsom fisk og fjerkræ og dermed et højt proteinindhold. Desuden har det et naturligt, højt indhold af kostfibre samt et lavt indhold af kulhydrater. Kornfrit hundefoder sørger for at holde hundens blodsukker stabilt, så den får mere energi til at være aktiv i løbet af dagen, og det kan derfor hjælpe din hund med at holde en stabil og sund vægt. Det betyder også, at du med fordel kan skifte til kornfrit foder i perioder, hvor din hund har behov for at slanke sig.  

Da mange producenter af kornfrit hundefoder bestræber sig på at gøre foderet så sundt for din hund som muligt, indeholder mange af produkterne ingen tilsætningsstoffer. I stedet er der lagt vægt på at bruge ingredienser af høj kvalitet, og der bliver ofte kun tilsat en slags kød, så du altid ved præcis, hvad din hund får at spise. Det kan især være en fordel, hvis din hund lider af foderintolerancer, allergi eller problemer med maven og fordøjelsen.

Kornfrit hundefoder mod allergi og intolerance

Hvis du oplever, at din hund tit er utilpas, oppustet, klør sig eller kaster op, kan det være tegn på, at den får det forkerte foder. Din hunds foder skal nemlig ikke blot tilpasses dens alder og vægt, men også dens helbred. Mange hunde døjer med problemer såsom allergi og mave-tarmproblemer, og disse problemer kan til dels skyldes hundens foder. Hvis det er tilfældet, kan du med fordel forsøge at give hunden kornfrit hundefoder, der er specielt udviklet til at tackle disse problemer i en periode for at se, om symptomerne bliver mildere. Før du skifter din hunds foder, er det en god ide, at du kontakter os hos VetPlanet for at få hjælp til at finde det rette foder til din hunds behov. Det samme gælder, hvis ikke symptomerne bliver mildere efter noget tid.

Køb kornfrit hundefoder hos VetPlanet

Hos VetPlanet finder du et stort udvalg af hundefoder samt velsmagende hundegodbidder. Når du køber hundefoder uden korn hos os, er du sikker på at gøre en tryg handel. Vi har nemlig mere end 30 års erfaring inden for dyrlægebranchen, og alle vores produkter er nøje udvalgt af vores erfarne dyrlæger. Med andre ord – vi forhandler kun produkter, vi selv står inde for. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter, eller hvis du har brug for råd eller vejledning. Du kan enten skrive til os gennem vores kontaktformular eller ringe på tlf. 70 16 01 01.

I vores hundeleksikon kan du desuden læse mere om symptomer og behandling af allergi, mave-tarmproblemer og overvægt hos hunde.