Fri fragt v/køb over 499 dkk 15 dages returret Levering 1-3 hverdage Gratis afhentning på klinik

Specific CDD-HY FOOD ALLERGY MANAGEMENT

Specific CDD-HY FOOD ALLERGY MANAGEMENT er et højspecialiseret hundefoder, der er designet til at imødekomme behovene hos hunde med fødevareallergi og følsomhed over for visse ingredienser. Foderet er produceret med nøje udvalgte ingredienser, der reducerer risikoen for allergiske reaktioner og intolerancer.
Specific CDD-HY FOOD ALLERGY MANAGEMENT er produceret således at det minimere risikoen for allergener og irritation i fordøjelsessystemet. Det indeholder en hydrolyseret proteinkilder, som hundens allergiceller sjældent reagerer overfor.
Foderet er indeholder desuden essentielle næringsstoffer og vitaminer for at sikre, at hunden får en afbalanceret kost. Specific CDD-HY FOOD ALLERGY MANAGEMENT er skabt af ernæringseksperter og dyrlæger for at sikre, at det opfylder de ernæringsmæssige behov hos hunde med fødevareallergi, samtidig med at det giver en velsmagende og let fordøjelig måltidsoption

Læs hele beskrivelsen
Vælg blandt nedenstående varianter
1 x 7 kg
Vejl. pris fra 569.00 DKK
2 x 7 kg
Vejl. pris fra 1138.00 DKK
12 KG
Vejl. pris fra 799.00 DKK
2 x 12 KG
Vejl. pris fra 1598.00 DKK
6 x 12 KG
Vejl. pris fra 4794.00 DKK
Lagerstatus
På lager
Standard levering
1-3 hverdage
Gratis fragt på ordre
Over 499 DKK
Gratis afhentning
På egen klinik

Produktinformation

CDD-HY Food Allergen Management fra producenten SPECIFC er et velafbalanceret diætetisk fuldfoder til hvalpe og voksne hunde med allergi eller foderintolerance i hud eller tarmkanal.
Foderet indeholder hydrolyseret lakseprotein og høje mængder af næringsstoffer, som understøtter optimale i forhold i hud og pels.

Diæten har et unikt højt indhold af EPA (omega-3 fedtsyre), som reducerer kløe og betændelsestilstande i huden, og som generelt styrker hundens immunsystem. Der er desuden tilsat psyllium husk, som har en gavnlig effekt på reguleringen i mave-tarm-systemet. Diæten er justeret med høje indhold af vitamin A, E og B-kompleks samt selen og zink, der styrker hud og pels. Der er ligeledes tilsat elektrolytter til støtte af hunde, der har fordøjelsesmæssige problemer.

Foderet har en meget høj smagbarhed og fordøjelighed, og det nedsætter risikoen for gener hos hunde med foderintolerance eller foderallergi.

Vælg SPECIFI CDD-HY Food Allergen Management fordi:

  • Foderet er meget velsmagende og har en høj fordøjelighed
  • Generne hos hunde med foder intolerance eller foderallergi reduceres
  • Højt indhold af omega3- fedtsyrer til styrkelse af immunsystem og hud
  • Indholdet af psyllium husk regulerer fordøjelsen
  • Højt indhold af vitamin A, E og B
  • Højt indhold af mineraler og elektrolytter, der reducerer gener hos hunde med mave-tarm-problemer

Vi anbefaler at dele den daglige ration op i 3-4 måltider for at mindske symptomerne fra mave-tarm-kanalen.

Hvis din hund har foderallergi eller foder intolerance, så anbefaler vi udelukkende at fodre med SPECIFIC™ CDD-HY Food Allergy Management for at undgå symptomer fra mave-tarmsystemet.

Hvis din hund har foderallergi eller foder intolerance, så skal du altid rådføre dig med din dyrlæge.

SAMMENSÆTNING: Ris, risprotein, svinefedt, hydrolyseret lakseprotein, mineraler, hydrolyseret protein, cellulosepulver, vitaminer og sporstoffer (indeholdende chelat sporstoffer), fiskeolie, psyllium husk, rosmarin ekstrakt. Med naturlige antioxidanter.

 

Relaterede produkter