Fri fragt v/køb over 499 dkk 15 dages returret Levering 1-3 hverdage Gratis afhentning på klinik

Lys og reflekser

Efterår og vinter byder på en kedelig statistik, hvor risikoen for trafikuheld stiger markant. Det bliver sværere for bilister og cyklister at spotte dig og din hund langs vejkanten, og derfor er det vigtigt, at du hjælper jer sikkert på vej med synlighed i mørket.

Reflekser og lygter er helt essentielle for at færdes sikkert i de mørke timer.

På med reflekserne
En rigtig god måde at blive sikker på at blive set i trafikken er med reflekser på både dig og din hund. Både halsbånd og hundesnore med refleksbånd er effektive, men skal du have optimal synlighed med reflekser, anbefaler vi en refleksvest eller et dækken til din hund. Husk, at reflekser altid er et supplement til lygter og kan ikke stå alene som effektiv synlighed i mørket.

Husk snoren alle mand
Med mørket kommer også en helt naturlig skærpelse af hundens sanser. Du vil opleve, at din hund er mere på vagt i mørket, og det betyder samtidig en øget risiko for, at din hund fanger en spændende færd og løber væk. Hold din hund i kort snor – også selvom den er lydig.


VetPlanet Dyrlægerne anbefaler lygter i mørket

For optimal synlighed i årets mørke måneder, bør du kombinere reflekser på både dig og din hund med en lygte. VetPlanet Dyrlægerne anbefaler Orbiloc Dog Dual, som er en særlig god og robust lygte, der passer til alle aktiviteter, du finder på med din hund. Lygten kan holde til både tumleri, svømmeture og alt derimellem. Den giver dig og din hund fuld frihed til at fortsætte jeres vante rutiner.

VetPlandet forhandler Orbiloc Dog Dual lygten i ni forskellige farver.
Farverne repræsenterer forskellige egenskaber, så vi anbefaler, du kigger forbi til råd og vejledning i vores VetPlanet Butik.

VetPlanets dyrlæger anbefaler